Πιο φορμαρισμένος διαιτητής ο Διαμαντόπουλος – Ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

Print Friendly, PDF & Email

Επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η 15η αγωνιστική της SL1 για τους επτά ‘Eλληνες διαιτητές, που σφύριξαν, αφού έξι εξ αυτών πήραν βαθμολογία από 8,20 και πάνω από τους κριτές του Master REF.

Ο Τάσος Παπαπέτρου επιβεβαίωσε τη σταθερότητά του και δικαιολόγησε την πρωτοκαθεδρία του στον βαθμολογικό πίνακα, παίρνοντας 8,30 από τον Ναούμ Μιντιούρη στον αγώνα Αρης – Βόλος.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος μπορεί να χαρακτηριστεί ο πιο φορμαρισμένος διαιτητής των τελευταίων αγωνιστικών, αφού στις τρεις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του βαθμολογήθηκε δύο φορές με 8,40 και μια με 8,30. Ο Κώστας Ακρίδας εξήρε τη διαιτησία του ρέφερι από την ΕΠΣ Αρκαδίας στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και τον βαθμολόγησε με 8,40. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Διαμαντόπουλος να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης από πέμπτος που ήταν.

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας έβγαλε εις πέρας με επιτυχία το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ναούμ Μιντιούρη, ο οποίος τον βαθμολόγησε με 8,30. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας χάρη σε αυτήν τη βαθμολογία ανέβηκε τέσσερις θέσεις στη γενική κατάταξη και έπιασε στην 4η τον Αθανάσιο Τζήλο, έχοντας ωστόσο τέσσερα ματς λιγότερα συγκριτικά με τον Λαρισαίο διαιτητή.

Ανοδικά κινήθηκε και ο Ευάγγελος Μανούχος μετά το 8,30 που απέσπασε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΑΕΚ – Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα, από 11ος που ήταν, φιγουράρει πλέον στην όγδοη θέση, έχοντας πάντως παίξει μαζί με τον Γκορτσίλα τα λιγότερα ματς από τους διαιτητές της πρώτης δεκάδας.

Ο Βασίλης Φωτιάς με το 8,20, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα, βελτίωσε ελαφρώς τον μέσο όρο του, παρέμεινε εντούτοις σταθερά ένατος στην κατάταξη.

Τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος βαθμολογήθηκε από τον Ηρακλή Τσίκινη με 7,50 για την απόδοσή του στο Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός. Αυτό είχε ως συνέπεια ο ρέφερι της ΕΠΣ Αρτας να υποχωρήσει επτά θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα και από την πρώτη πεντάδα είναι τώρα 12ος.

Αντίθετα με τον Κουτσιαύτη, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης πραγματοποίησε την κορυφαία του φετινή εμφάνιση στο ΟΦΗ – Λαμία και με το 8,20, που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη, προσπέρασε τον Γιώργο Βρέσκα.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή