Ποδοσφαιριστές ομάδων της FL με ανακοίνωσή τους ζητούν αναδιάρθρωση

Print Friendly, PDF & Email

Oι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου του Πανσερραϊκού του Πιερικού και της Ρόδου τοποθετήθηκαν μέσω επίσημων ανακοινώσεων που εξέδωσαν για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων ζητούν από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου, αναδιάρθρωση εδώ και τώρα, καθώς η κατάσταση που ζουν είναι πρωτόγνωρη, όπως τονίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου :

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και κανείς δεν νοιάζεται πως θα πορευτούν πάνω από 1500 ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι δέσμιοι μιας πρωτόγνωρης κατάστασης, που όμοια δεν συναντάς σε καμία χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου τονίζουμε, πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ζητούμε εδώ και τώρα αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Γιατί η ομάδα μας είναι μία από αυτές που αδικήθηκαν κατάφωρα πέρυσι. Κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα μέσα γήπεδο και στην ουσία δεν ανέβηκε ποτέ, παίζοντας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, μετά την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη.

Αυτή τη στιγμή είμαστε άνεργοι, δεν έχουμε ασφάλεια, όλα είναι στον αέρα και επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με καμία από τις ομάδες. Είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Αντίθετα, έχουμε πολλά κοινά συμφέροντα, για τα οποία όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε.
Η πολιτεία και οι φορείς του ποδοσφαίρου οφείλουν να πράξουν το σωστό, το δίκαιο και το ηθικό. Να προχωρήσει η αναδιάρθρωση και να επιστρέψει η ζωή των ποδοσφαιριστών στους κανονικούς της ρυθμούς, σε μια περίοδο όπου ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Γι’ αυτό λοιπόν, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ τώρα!!!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου:

Δυστυχώς ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Ένας υπουργός, ένα έκτρωμα της προηγούμενης κυβέρνησης, 34 ομάδες στον αέρα και 1000 εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και εμείς.

Επιτέλους κύριε Υπουργέ αντιληφθείτε πως δεν πάει άλλο: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε πρωθυπουργέ δώστε λύση.  Αφού δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης, μπείτε στη μέση και ανταποκριθείτε στο κοινό αίτημα 18 πόλεων και νομών της χώρας. Επιτέλους κύριε Γεραπετρίτη στείλτε το μήνυμα που είχατε προ καιρού στείλει. Δεν αντέχουμε άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Έχουμε την πανδημία, είμαστε σε μια παραμεθόρια περιοχή, έχουμε τον τούρκικο χαβά και του υφυπουργού τα κέφια.

Κύριε Πρωθυπουργέ, έχουμε οικογένειες, σκεφτείτε εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους, τις οικογένειες μας. Μας είχατε υποσχεθεί να καταργήσετε τον νόμο Βασιλειάδη.
Κύριε Πρωθυπουργέ, Μην αφήσετε τον υφυπουργό σας να κάνει τα πράγματα χειρότερα…

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι.

Στις δύσκολες αυτές εποχές τις οποίες βιώνουμε όλοι μας, με το θέμα του κορονοϊού Covid-19 να έχει πλήξει τόσο την υγεία όσο και την οικονομία της χώρας, βρισκόμαστε μάρτυρες μπροστά σε μία ακόμα πιθανή οικονομική κατάρρευση.

Όπως γνωρίζετε το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός αποτελούν ένα κομμάτι της οικονομίας, καθώς μέσω των επενδύσεων των Π.Α.Ε., των μετοχών αυτών καθώς και των προέδρων αυτών, πάνω από 1.500 άνθρωποι με τις οικογένειές τους εργάζονται και έχουν εισόδημα μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Ζώντας όμως μέσα στην αμφιβολία για την αναδιάρθρωση, η οποία από την πλειοψηφία των Π.Α.Ε. θεωρείται αναγκαία τόσο για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και για την οικονομική ευρωστία των ομάδων, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να βιώνουμε καταστάσεις δύσκολες και αισθανόμαστε ευάλωτοι αφού δεν μπορούμε να υπογράψουμε τα συμβόλαιά μας και φυσικά είμαστε ανασφάλιστοι και μετέωροι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κατ’ ουσία κύριοι είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ.

Ως εκ’ τούτου δηλώνουμε συμπαραστάτες στις ενέργειες του προέδρου μας και του συλλόγου μας γενικώς και ευελπιστούμε να μπει ένα τέλος στην αγωνία όλων των ανθρώπων που ασχολούνται, εργάζονται και επενδύουν στο πιο όμορφο άθλημα στον κόσμο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Με τιμή
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Αναλυτικά η επιστολή των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού:

TO ΠOΔOΣΦAIPO EINAI MIA OΛOKΛHPH BIOMHXANIA ΣE OΛO TON ΠΛANHTH, EKTOΣ AΠO THN XΩPA MAΣ, ΠOY TO ANTIΛAMBANETAI ΩΣ KATI TYXOΔIΩKTIKO, AΠO THN KOPYΦH EΩΣ THN BAΣH TOY.

H IΔIA H ΠOΛITEIA KAI OI ΘEΣMOI TOY ΠOΔOΣΦAIPOY MAΣ, ΔEN EXOYN ANTIΛHΦΘEI H KANOYN OTI ΔEN KATAΛABAINOYN, ΠΩΣ ΓYPΩ AΠO TA ΠPΩTAΘΛHMATA, KINEITAI MIA OΛOKΛHPH OIKONOMIA, ME ΠEPIΣΣOTEPOYΣ AΠO 1500 ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ KAI AΛΛOYΣ TOΣOYΣ YΠAΛΛHΛOYΣ KAI ΣTEΛEXH ME TIΣ OIKOΓENEIEΣ TOYΣ.
TO EΛΛHNIKO KPATOΣ, EXEI KANEI TOΣA ΠOΛΛA ΓIA TOYΣ ΠOΛITEΣ TOY, AYTH THN ΔYΣKOΛH XPONIA THΣ ΠANΔHMIAΣ(Covid-19). ΠPOKAΛEI OMΩΣ AΔIKIEΣ, ΣTON TOMEA TOY AΘΛHTIΣMOY, KAI OΔHΓEI TOYΣ ΠAIKTEΣ KAI TIΣ OMAΔEΣ TOY ΠOΔOΣΦAIPOY ΣE ΔIXONOIA. ZOYME EΔΩ KAI MHNEΣ, XΩPIΣ ΣYMBOΛAIA, ANAΣΦAΛIΣTOI KAI XΩPIΣ KAMIA ΠPOOΠTIKH ΓIA TO AYPIO.

EMEIΣ KAI OI ΣYMΠAIKTEΣ MAΣ, ΔEN EXOYME NA XΩPIΣOYME TIΠOTA, ΠEPA AΠO TA 90 ΛEΠTA ΣTON AΓΩNIΣTIKO XΩPO. EΣEIΣ ΓIATI KOBETE THN EΛΛAΔA ΣTA ΔYO KAI ΔEN BOHΘATE ANEPΓOYΣ NA EΠIΣTPEΨOYN ΣTHN AΘΛHTIKH EPΓAΣIA TOYΣ;

EYXAPIΣTOYME THN ΔIOIKHΣH MAΣ, ΠOY ΦPONTIZEI ΓIA EMAΣ, AΛΛA XΩPIΣ THN APΩΓH THΣ ΠOΛITEIAΣ META TO ΠΛHΓMA TOY KOPΩNOIOY, OΛA ΘA TEPMATIΣOYN.

ANAΔIAPΘΩΣH KATHΓOPIΩN TΩPA! ΠOΛITEIA KAI ΦOPEIΣ, ΠPAΞTE TO NOMIMO KAI HΘIKO, ΓIA TOYΣ AΘΛHTEΣ KAI TIΣ OIKOΓENEIEΣ MAΣ, OΛΩN OΣOI EPΓAZONTAI ΣTO EΛΛHNIKO ΠOΔOΣΦAIPO.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή