Ποιο είναι το θύμα της εκτέλεσης στο σχολείο στα Γλυκά Νερά

Print Friendly, PDF & Email

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» αστυνομικές πηγές πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 47χρονου μπόντιμπιλντερ Βασίλη Γρίβα, που έγινε σήμερα, λίγο μετά από τις οκτώ το πρωί, έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο Βασίλης Γρίβας φαίνεται πως ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας. Ξεκίνησε την «καριέρα» του ως αθλητής του «μπόντι μπίλντινγκ» και, σύμφωνα με τον πλούσιο φάκελο του, είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται στη νύχτα από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Μετά την δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του το 2003, το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στην μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε.

Έκτοτε, μετά την αποφυλάκιση του συνελήφθη και άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στην μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα. Τότε παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, αλλά εξέτισε μέρος της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.

Θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «μπράβων» της νύχτας στον Πειραιά, που είχε κόντρα με αντίπαλη ομάδα την προηγούμενη δεκαετία και φέρεται να ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στις φυλακές και πρόσφατα είχε δεθεί επίθεση με μαχαίρι.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή