Προσφυγή ΠΑΟΚ στο CAS: Κατατέθηκε το υπόμνημα από τον Δικέφαλο

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε απόψε (4/5) την προσφυγή του στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία διατήρησε την πρωτοβάθμια ποινή της αφαίρεσης επτά βαθμών.

Ο Δικέφαλος, μέσω νομικού γραφείου στην Ελβετία, κατέθεσε προσφυγή στο CAS για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδικοκτησίας με την Ξάνθη. Ο φάκελος του ΠΑΟΚ είναι ογκώδης και περιλαμβάνει 1000 σελίδες συνοδευτικά έγγραφα!

Το CAS θα ενημερώσει την ΕΠΟ για την προσφυγή του ΠΑΟΚ, θα επιλέξει «διαιτητές» και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου η υπόθεση θα εκδικαστεί σε περίπου έναν μήνα. Στον Δικέφαλο ευελπιστούν η απόφαση να βγει μέσα στον Ιούλιο.

Για το υπόμνημα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στο CAS μίλησε στο metropolis 95,5 o εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος τονίζοντας:

«Τα συνοδευτικά του έγγραφα είναι 1000 σελίδες, όχι το υπόμνημα. Δεν έχει σημασία η σειρά κατάθεσης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν εκμεταλλευτεί όλο το χρόνο κανείς, κάνει και καλή δουλειά. Αυτό κάναμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός ζητά να αλλάξει η ποινή και ο όγκος δουλειάς του ήταν λιγότερος. Το CAS δικάζει από την αρχή την υπόθεση. Θα έπρεπε όλα όσα έχουμε πει να τα θέσουμε υπόψιν του.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον, απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από 1 με 1,5 μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή