Προσφυγή Ροκάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του κύρους των εκλογών της Super League 2

Print Friendly, PDF & Email

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του κύρους των εκλογών της Super League 2 για σειρά “παρατυπιών μεταξύ των οποίων και η παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας”, κατέθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος και πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Α. Ροκάκης.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.

Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.

Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν.

Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.

Αντώνης Ροκάκης”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή