Πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκε σε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Πρόκειται για τους Μίροσλαβ Στοχ και Κάρολ Σφιντέρσκι. Την παράβαση αποκάλυψε ο ίδιος ο Στοχ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, στην Σλοβακία.

«Στην Ελλάδα, από την αρχή έλαβαν μέτρα. Για μένα είναι δύσκολο να κρίνω το πως λειτούργησαν εδώ, γιατί περνάω αρκετό χρόνο στο σπίτι γενικά. Πηγαίνουμε μόνο στο σούπερ μάρκετ και για τρέξιμο με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Μερικοί φοράνε γάντια και μάσκες, αλλά ο περισσότερος κόσμος όχι. Εδώ δεν είναι υποχρεωτικό. Έχουμε διαφορετικούς κανόνες από τη Σλοβακία. Για παράδειγμα, όταν βγαίνουμε έξω στέλνουμε ένα μήνυμα για το λόγο που βγαίνουμε από το σπίτι. Περισσότερο στέλνω τον αριθμό 6 κι όταν ο αστυνομικός σε σταματήσει, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου.

Μία φορά μου έκαναν έλεγχο. Ο διάδρομος μου έσπασε την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω του Πάσχα δεν μπορούσε να μας το φτιάξει κάποιος. Οπότε πήγα με τον Κάρολ για τρέξιμο στην παραλία. Όμως είχα ξεχάσει να στείλω μήνυμα και δεν είχα πάρει μαζί μου και το διαβατήριό μου. Ο Κάρολ είχε στείλει μήνυμα αλλά κι αυτός είχε ξεχάσει τα χαρτιά του. Οι αστυνομικοί μας σταμάτησαν εκείνη την ημέρα και μας επέβαλαν και στους δύο πρόστιμο 150 ευρώ», εξήγησε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή