Πρόστιμο στην Original για πανό αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα θέλει να επιβάλει ο δήμαρχος Ραφήνας!

Πηγή: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, προαναγγέλλει από το προφίλ του στα social media πως η πρώτη υπογραφή που θα βάλει τη Δευτέρα στο γραφείο του, θα είναι για να επιβάλει πρόστιμο στον τοπικό σύνδεσμο της Original, για το πανό αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα, που είχε το σύνθημα “το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης”.

Ο Μπουρνούς λέει μάλιστα πως θα επιβάλει πρόστιμο, μολονότι το πανό έχει ήδη κατέβει (!), ενώ περιμένει και από τον σύνδεσμο να ζητήσει συγνώμη για το περιεχόμενο του πανό και την κίνηση που είναι “αλλότρια με τους σκοπούς του”!

Το ποστ του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου

“Για την απαράδεκτη και παράνομη ανάρτηση πανό, στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου της ομάδας της ΑΕΚ που βεβηλωνουν την ιστορία της ομάδας και των ανθρώπων που μόχθουν στη διοίκηση της, – πάρα το γεγονός οτι ήδη έχει κατέβει- ο δημος Ραφηνας-Πικερμιου θα επιβάλλει πρόστιμο. Η πρώτη δουλειά που θα κάνω τη Δευτέρα και η πρώτη υπογραφή που θα βάλω. Αναμένω και την επίσημη συγνώμη για την απαράδεκτη από αθλητικο σύνδεσμο ανάρτηση, αλλότρια με τους σκοπούς του”

Πηγή: katiousa.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή