“Πρόταση για έναρξη της Γ’ Εθνικής στις 28/3 – Υποβιβασμός στα τοπικά χωρίς κυρώσεις για όσους αποχωρούν οικειοθελώς” (vid)

Facebook / Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, φιλοξενήθηκε στον «Κόσμο των Σπορ» στην ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν από τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ομοσπονδίας για τη FL και τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:
Για τη Football League:
«Υπήρχε ένα αίτημα από τη FL να παραταθεί η σεζόν μέχρι τις 27/6. Το αποδεχθήκαμε και θα αποστείλουμε και στη FIFA τη σχετική απόφασή μας για να εγκριθεί και από εκεί».

Για τη Γ’ Εθνική: «Οσον αφορά στη Γ’ Εθνική, η πρόταση που κατατέθηκε στην Ε.Ε., είναι για έναρξη στις 28 Μαρτίου. Αυτό που ειπώθηκε σε μία πρώτη κουβέντα που έγινε, είναι ότι οι ομάδες που θα αποχωρήσουν οικειοθελώς δεν θα έχουν κυρώσεις, δεν θα έχουν τα πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών, απλά θα υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Η Επιτροπή Διοργανώσεων θα συνεδριάσει την Πέμπτη και θα εισηγηθεί άμεσα στην Ε.Ε. για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Για το ποιος θα επωμιστεί τα rapid test
: «Σήμερα υπήρχε από μένα προσωπικά μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μαυρωτά. Υπάρχει μία διαβούλευση με τον υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό που έχουμε ενημερωθεί, τουλάχιστον ανεπίσημα, είναι ότι θα αναλάβουν οι Δήμοι και Περιφέρειες μέσω των τοπικών ΕΟΔΥ να κάνουν τα τεστ. Τα τεστ θα μπορούν οι ομάδες να τα στέλνουν στην ανάλογη επιτροπή και περιμένουμε και επίσημα να μας ενημερώσει η ΓΓΑ ότι έχουν καταλήξει σε αυτό το μοντέλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή