ΣΔΠ Ζακύνθου σε Ένωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ: “Απαράδεκτο να μας ζητάτε να στηρίξουμε τη διοίκηση – Εσείς καταθέσατε ένσταση κατά των εκλογών”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΣΔΠ Ζακύνθου απάντησε και κοινοποίησε την απάντησή του στους λοιπούς συνδέσμους διαιτητών, επί της επιστολής που έλαβε, όπως κι άλλοι σύνδεσμοι, από την πλευρά της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ , η οποία τους ζητεί ενόψει τη δίκης για τη νομιμότητα των εκλογών στις 28/3, να λάβουν απόφαση ως ΔΣ ότι “στηρίζουν τη νυν διοίκηση και καταγγέλλουν ως απαράδεκτη την ενέργεια όσων στρέφονται εναντίον της” και να την κοινοποιήσουν στην Ένωση Διαιτητών /ΟΔΠΕ, προκειμένου προφανώς να χρησιμοποιηθεί στο επικείμενο δικαστήριο.

Η απάντηση του ΣΔΠ Ζακύνθου αναφέρει τα εξής:

“Προς απάντηση στο email που μας στείλατε,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θεωρούμε απαράδεκτο να μας ζητάτε να στηρίξουμε τη διοίκηση της ΟΔΠΕ όταν εσείς Ο ΙΔΙΟΣ ήσασταν ο πρώτος που ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΔΠΕ.
ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ .”
Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή