Σε απολογία η ΠΑΕ ΑΕΛ για την υβριστική επίθεση στον διαιτητή Διαμαντόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League 1 κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο δηλωμένος ως γιατρός της ομάδας, Γιώργος Μπασδέκης για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο φύλλο αγώνα, ο Γιώργος Μπασδέκης επιτέθηκε φραστικά στον διεθνή διαιτητή Άρη Διαμαντόπουλο ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, φέρεται να απείλησε με μήνυση τους διαιτητές.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«1) Στο 40′ παρατήρησα με κίτρινη κάρτα τον δηλωμένο ως φροντιστή της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Σαρέας Κωνσταντίνος διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή. 2) Στο 57′ απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον δηλωμένο ως γιατρό της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Μπασδέκη Γεώργιο διότι απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε “τι δίνεις ρε μαλ@@@. Τι μαλ@@@ είναι αυτές που κάνεις σήμερα”. 3) Στο 74′ εισήλθε πλησίον του αγωνιστικού χώρου και έξω από αυτόν, στον χώρο ευθύνης του 4ου διαιτητή ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Κούγιας Αλέξης και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον 4ο διαιτητή λέγοντάς του “τι δίνετε σήμερα ρε, τι είναι αυτά, θα σας κάνω μήνυση”. Ύστερα από παρέμβαση του διαιτητή σε φυσική διακοπή του αγώνα, απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο», αναφέρονται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή