“Σε προβληματικό γήπεδο όρισε η ΕΠΟ τους τελικούς των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων”

Α. Δανιήλ - Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

“Yποτίθεται οτι πρόκειται για τον τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος, µια γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου. Και η απορία µας, είναι η εξής: τί σόι γιορτή είναι αυτή, όταν δεν παρίσταται κανείς από τους ανθρώπους για τους οποίους γίνεται (ουσιαστικά);

Ουδείς από την ΕΠΟ (πλην του Αγγελου Δανιήλ, προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων) ήταν στο γήπεδο και ουδείς από τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, µιας και το πρωτάθλημα αφορά προεπιλογές εθνικών ομάδων!

Αλήθεια, πως θα γίνουν οι επιλογές παικτών (αν γίνουν) από τους υπεύθυνους; Ποιον θα ρωτήσουν; Θα δουν το παιχνίδι διαδικτυακά και θα αποφασίσουν αν πρέπει να καλέσουν κάποιο παιδί;

Πολλά προβλήματα διαπίστωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλμυρού Βόλου. Το γρασίδι «ακούρευτο» και βαρύ, έδινε σαφέστατο προβάδισµα στην ομάδα της Κοζάνης, διότι χρησιμοποιεί σαν έδρα γήπεδο µε φυσικό χλοοτάπητα.

Οχι, ότι αποτελεί δικαιολογία για την ήττα της Μικτής Αχαΐας, αλλά να σημειωθεί πως μέχρι την περασμένη Τετάρτη (22/6) η Ενωση µας ήξερε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο «Βασδέκειο στάδιο» που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Την Πέµπτη (23/6) το πρωί βγήκε η απόφαση για το γήπεδο Αλμυρού, οπότε η Μικτή πρόλαβε να κάνει µόλις µία προπόνηση σε χορτάρι, αυτό της Θύελλας Πατρών.

Ενώ βρισκόμασταν στο 70′ του αγώνα και είχε ξεκινήσει ισχυρή καταιγίδα, δεν είχαν «ανάψει» οι προβολείς του γηπέδου!

Την ώρα που δόθηκε… η εντολή, ένας κεραυνός «έριξε» το ρεύµα, µε αποτέλεσµα τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, να διεξαχθούν µέσα σε… σκοτεινό τοπίο.

Την στιγμής της ανεμοθύελλας, οι φίλαθλοι της σκεπαστής κερκίδας ανέβηκαν στο τελευταίο διάζωμα, διότι στο… υπόλοιπο της έμπαζε νερά από την σκεπαστή!

Ούτε κυλικείο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων δεν λειτούργησε στο γήπεδο Αλμυρού”.

Πηγή: Πελοπόννησος

Διαβάστε ακόμα:

Νέο “ρεσιτάλ” από την acting ΕΠΟ: Ανέβαλαν τους τελικούς Κ-15, Κ-17 επειδή δε βρήκαν ξενοδοχεία!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή