Σιδέρης: Η Υπόσχεσή μας για την κατασκευή του γηπέδου του Τολού έγινε πράξη (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης αναφέρθηκε στην κατασκευή του γηπέδου στο Τολό.

Αναλυτικά:

Επισκέφτηκα σήμερα το γήπεδο του Τολού, τόσο με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, όσο και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου για να δω από κοντά την εξέλιξη του έργου.

Είναι αλήθεια πως όταν αναλάβαμε ως νέα διοίκηση τα ηνία της Ένωσης θέσαμε ως στόχο την επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου πολυεπίπεδα. Βάλαμε στόχο ν’ αναβαθμίσουμε το άθλημα και οραματιστήκαμε την Αργολίδα πρωταγωνίστρια στο βασιλιά των σπορ.

Γήπεδα βελτιώνονται και αθλητικοί χώροι δημιουργούνται σε όλο το νομό. Στην περιοχή μας πραγματοποιήθηκαν τουρνουά ακαδημιών με παρουσία 1000 αθλητών. Καταφέραμε για πρώτη φορά να φέρουμε στην Αργολίδα τις μεγαλύτερες σχολές προπονητικής. Αναβαθμίσαμε το επίπεδο διαιτησίας. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα, είναι απόρροια του προγραμματισμού και της οργάνωσης που έγινε σε επίπεδο ΕΠΣ Αργολίδας αλλά και Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα οποία είχα την τύχη να έχω διαχειριστεί βήμα- βήμα από την πρώτη στιγμή.

Οι δεσμεύσεις που πήραμε δεν ήταν απλές υποσχέσεις για εμάς .Τις θέσαμε ως στόχο και με πολύ κόπο αφιερώνοντας πολλές ώρες μακριά από τις δουλειές μας και την οικογένεια μας, καταφέραμε να τις υλοποιήσουμε προς χάριν όλων αυτών που πίστεψαν σε εμάς.

Αντιλαμβάνομαι πως σε κάποιους αρέσει να κάνουν πασαρέλα στα έργα μας και να προσπαθούν να τα οικειοποιηθούν. Θα τους αφήσουμε να τους κρίνει ο κόσμος γιατί πλέον οι τοπικές κοινωνίες αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν την αλήθεια.
Δυστυχώς έχουν μάθει να κινούνται στα σκοτάδια και εκεί θα παραμείνουν!

Εμείς συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να προγραμματίζουμε, για να φέρουμε το ποδόσφαιρο της Αργολίδας στην κορυφή. Όλος ο κόσμος βλέπει την ανάπτυξη σε γήπεδα, σε ακαδημίες, σε προπονητές και διαιτητές που έχουμε πετύχει. Η αναγνώριση της προσπάθειας μας από sites και εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας μας γεμίζει περηφάνια αλλά και ευθύνη για το μέλλον.

Προχωράμε με μόνο στόχο να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε και να προσφέρουμε σε αυτό.

Βασίλης Γ. Σιδέρης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας
Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή