Σιδηρόπουλος: “Πρέπει να αφήσουν τον Κλάτενμπεργκ να τελειώσει το πλάνο του”

Print Friendly, PDF & Email

Ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, φιλοξενήθηκε στη «Δίκη στο OPEN» και μίλησε για την ελληνική διαιτησία και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πλάνο της επαγγελματικής ελληνικής διαιτησίας: «Συμφωνώ απόλυτα στο πλάνο για τον Έλληνα επαγγελματία διαιτητή. Θα είναι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και ο διαιτητής θα έχει μόνο τη διαιτησία και θα είναι επαγγελματίας, οπότε θα υπάρχουν και περισσότερες υποχρεώσεις. Δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Αυτό θα βοηθήσω και στην ανάπτυξη της διαιτησίας ώστε να ανέβουν άνθρωποι από τις χαμηλότερες κατηγορίες».

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Πρέπει να αφήσουν τον κ. Κλάτενμπεργκ να τελειώσει το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία, δεν είναι σωστό να το διακόψουμε στην μέση. Θέλει να εφαρμόσει το αγγλικό μοντέλο στην οργάνωση της διαιτησίας, την νέα χρονιά. Ας τελειώσει ώστε να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τον δικό του στόχο: «Προσωπικά αυτό που μου λείπει είναι η παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση, αυτό είναι ο στόχος μου».

Για το viral περιστατικό με τον Σέρχιο Αγουέρο στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί, όπου ήταν λάθος το νούμερο του στον πίνακα όταν μπήκε ως αλλαγή είπε: «Καταρχήν πρέπει να ξέρουν ο κόσμος πως δεν ήταν δική μου η γκάφα. Τις ταμπέλες τις ετοιμάζουν οι ομάδες, όχι οι διαιτητές. Αλλά δείτε πως το πέρασαν στην Ελλάδα, με έναν αρνητικό τρόπο. Μετά το τέλος του αγώνα γελούσαμε με τον Αγουέρο για το περιστατικό»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή