Σημαντικά κέρδη για 14 νικητές σε ΣΚΟΡ 6 και ΤΕΤΡΑΠΛΟ των ελληνικών ιπποδρομιών

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ
Print Friendly, PDF & Email

Το ΣΚΟΡ 6 και το ΤΕΤΡΑΠΛΟ μοίρασαν μεγάλα κέρδη σε πολλούς νικητές στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park. Έντεκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6, οι οποίοι μάντεψαν σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, κέρδισαν από 1,806.13 ευρώ. Στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ, τρεις νικητές, οι οποίοι βρήκαν τους τέσσερις πρώτους ίππους με σωστή σειρά στην 6η ιπποδρομία, κέρδισαν από 1,940.75 ευρώ.

Επίδειξη δύναμης από τον ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ

Τρείς νίκες και για τον ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ

Πρωταγωνιστής της 7ης και σημαντικότερης κούρσας της ημέρας αναδείχτηκε ο ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ, ιδιοκτησίας των  Μιχάλη Μποδούρογλου και Σταμάτη Μόλαρη. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον τετραετή ίππο και τέταρτη στις τελευταίες πέντε συμμετοχές του. Με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη, ο ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ επικράτησε των ισχυρών αντιπάλων του στην ιπποδρομία που διεξήχθη στα 1.575 μέτρα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Η νίκη του ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ ήταν η τέταρτη για τον προπονητή Χρήστο Θεοδωράκη στις χθεσινές ιπποδρομίες. Είχαν προηγηθεί οι νίκες των ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΪ και ΓΚΟΛΝΤ ΤΖΑΣΜΙΝ ιδιοκτησίας των Aegean Stables με αναβάτη και πάλι τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Το καρέ των επιτυχιών συμπλήρωσε η επικράτηση του ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ, τρίτη συνεχόμενη για τον ίππο, ιδιοκτησίας των Σταμάτη Μόλαρη και Μιχάλη Μποδούρογλου με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή