Σιμιτζόγλου: "Θα αξιολογηθούν οι καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά"

Print Friendly, PDF & Email

Στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα φτάσει τις επόμενες ημέρες ο φάκελος με τις καταθέσεις των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, όπως αυτές δόθηκαν στην Ασφάλεια Χανίων, και ο ίδιος, όπως δήλωσε στη «δημοκρατία», θα αξιολογήσει τις καταγγελίες και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, μιλώντας στη «δημοκρατία», ήταν κατηγορηματικός: «Περιμένω να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για να ζητήσω και να πάρω στα χέρια μου όλο το υλικό από αυτά που υποστηρίζουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

Δυστυχώς, εγώ δεν έχω δικαίωμα να πάρω κατάθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία που διενεργεί η Εισαγγελία Πειραιώς, η οποία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, θα τη ζητήσω προκειμένου να λάβω γνώση και να πράξω τα δέοντα». Και πρόσθεσε: «Εδώ πρέπει όλα να είναι επίσημα. Οχι δηλώσεις στον Τύπο, όπου καθένας λέει διάφορα. Επίσημες καταθέσεις στην Αστυνομία, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους του Πλατανιά. Οπως γίνεται τώρα από την Αστυνομία Χανίων. Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω».

Οσο για τον χρόνο που θα πάρει η όλη διαδικασία, ο αθλητικός εισαγγελέας τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για χρόνο, αν και θα ξαναπώ ότι όλα… τρέχουν αρκετά ικανοποιητικά. Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχει τηλεόραση και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Χρειάζονται οι επίσημες καταθέσεις, λοιπόν, ώστε να αξιολογηθούν».

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here