ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μια Τύχες» με 3D απεικόνιση αποτελέσματος – Υπεύθυνη καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για το παιχνίδι που μοιράζει 1.000 ευρώ σε 1.000+1 τυχερούς

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μια Τύχες»
Print Friendly, PDF & Email

Με μια εντυπωσιακή 3D απεικόνιση, μέσα από το κινητό τους, μαθαίνουν αν έχουν κερδίσει οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μια Τύχες». Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, στο οποίο μπορεί κανείς να δει το αποτέλεσμα να ζωντανεύει μπροστά του σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

Το ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μια Τύχες» θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 1.000+1 τυχερούς, με τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού να ανέρχονται σε 9 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ιωάννα Δημητρίου, υπεύθυνη καταστήματος ΟΠΑΠ στον Άλιμο

Πώς εμφανίζεται το αποτέλεσμα σε 3D

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ για να δουν αν κέρδισαν και να ζήσουν την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας είναι απλή.

Όπως εξηγεί η κα. Ιωάννα Δημητρίου, υπεύθυνη καταστήματος ΟΠΑΠ στον Άλιμο, «πρέπει κανείς να σκρατσάρει στον λαχνό του την περιοχή πάνω δεξιά και να σκανάρει το QR code στο κινητό του, μέσω του OPAP Store App. Κρατώντας την κάμερα του κινητού στραμμένη πάνω στον λαχνό, θα δει το αποτέλεσμα να ζωντανεύει μπροστά του σε 3D».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στον Άλιμο

Τα σύμβολα που «ξεκλειδώνουν» τα έπαθλα 

Το κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου εργάζεται η Ιωάννα Δημητρίου, βρίσκεται στη Λεωφόρο Ιωνίας 110, στον Άλιμο.

«Πολλοί πελάτες μας ρωτούν για το ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες». Το μέγιστο ποσό που μοιράζει είναι 100.000 ευρώ. Για να κερδίσει κάποιος 1.000 ευρώ θα πρέπει να βρει το σύμβολο «1001». Αν βρουν 3 ίδια σύμβολα στη σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν βρουν τρία διαμάντια στην ίδια σειρά κερδίζουν και τα 14 ποσά. Επιπλέον, υπάρχει μια περιοχή bonus, όπου μπορεί κάποιος να κερδίσει 100 ευρώ, αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΑΛΑΝΤΙΝ», σημειώνει η κα. Δημητρίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή