Σουφλέρης: Στηρίζω την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για πρόεδρο στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της ΕΠΣ Καβάλας και τέως πρόεδρός της, Γιώργος Σουφλέρης έστειλε στο SoccerPlus* δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Η δήλωση έχει ως εξής:

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔ/ΡΟ ΠΕΡΝΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “”ΚΡΑΧ”” ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΔ/ΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ,ΑΝΑΚΑΜΨΗ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Κ.Λ.Π.

ΩΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΔΗΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΘΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ Ε.Ε ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗΣ.

*Το “SP” δημοσιεύει τη δήλωση του κ. Σουφλέρη, ωστόσο προς αποφυγή παρερμηνειών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η δήλωση ενός μέλους, δεν αποτελεί την επίσημη θέση της ΕΠΣ Καβάλας, ούτε τη δεσμεύει. Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΣ είναι αυτή που δύναται να υποδείξει υποψήφιο πρόεδρο και να ορίσει τους εκλέκτορές της στη ΓΣ της ΕΠΟ.

Καμία δημοσίευση για προβολή