Στα… χνάρια της Ελλάδας και η Κύπρος, περιμένει τη βοήθεια του Μάζιτς για τη διαιτησία

Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στους διαιτητές κατά την έναρξη του Ετήσιου Σεμιναρίου διαιτησίας, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το Σέρβο πρώην διεθνή διαιτητή Mίλοραντ Μάζιτς ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στη διαιτησία μας και θα επικεντρωθεί στον τομέα της εκπαίδευσης διαιτητών και της αξιολόγησης της επίδοσης.

Οπως λοιπόν η Ελλάδα κατέφυγε στη λύση του Μαρκ Κλάτεμπεργκ για αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, έτσι και η Κύπρος προσβλέπει σε βοήθεια από το εξωτερικό.

O Μίλοραντ Μάζιτς είναι 47 ετών και ήταν μέχρι πρόσφατα εν ενεργεία διεθνής διαιτητής. Διετέλεσε διαιτητής Κατηγορίας FIFA Elite από το 2013. Το 2018 διαιτήτευσε τον τελικό του Champions League και το 2016 το UEFA Super Cup. Μεταξύ άλλων, διαιτήτευσε επίσης αγώνες στις τελικές φάσεις του Μουντιάλ του 2014 και του 2018, τον τελικό του FIFA Confederations Cup το 2017 καθώς και αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2016.

Μιλώντας προς τους διαιτητές μέσω βιντεοκλήσης από το Βελιγράδι, ο κ. Μάζιτς εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται να συνεργαστεί με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά για βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας μας.

Πηγή: sportime.sigmalive.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή