Στις 27 Μαρτίου οι εκλογές της ΕΠΟ - Επιστολή σε FIFA και UEFA για το "νόμο Αυγενάκη"

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Για τις 27/3 μετατέθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ, που θα γίνουν με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι με τη φυσική παρουσία των εκλεκτόρων και ο δεύτερος με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, εφόσον δεν επιτραπούν οι μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Μετά την ψήφιση του Νόμου 4778/21, κι ενόψει της εφαρμογής των διατάξεών του, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2021 Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00πμ, είτε με χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (άρθρο 45, Ν.4778), είτε με φυσική παρουσία, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις ανάλογα με τα ισχύοντα εκείνη την εποχή μέτρα”.

Επιστολή σε FIFA/UEFA

Στην Εκτελεστική Επιτροπή αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στις FIFA και UEFA με την οποία να ζητείται η παρέμβασή τους σχετικά με τον αθλητικό νομό που παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η επιστολή θα σταλεί στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι αποφάσεις των δύο επαγγελματικών λιγκών που έως τότε θα έχουν συνεδριάσει.

Καμία δημοσίευση για προβολή