Στις… τουαλέτες του “ΟPAP arena” οι διαιτητές που “έσφαξαν την ΑΕΚ”!

O Μελισσανίδης έκανε τον κόσμο της ΑΕΚ να βρει τη... μνήμη του
Print Friendly, PDF & Email

Σκέψεις του Δ. Μελισσανίδη για τον καλλωπισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μεταφέρει δημοσίευμα της Live Sport. Όσον αφορά τους διαιτητές που “έσφαξαν την ΑΕΚ” αναφέρει τα εξής:

“Ο «Tίγρης» δείχνει αποφασισμένος να βάλει σε κάποιο… μέρος του γηπέδου ΚΑΙ φωτογραφίες διαιτητών οι οποίοι έμειναν στην ιστορία επειδή «έσφαξαν» την ΑΕΚ. Τα ονόματά τous βρίσκονται τις τελευταίες δεκαετίες στα χείλη των οπαδών ως παραδείγματα προς. . . αποφυγή. Δεν θα πούμε κάποια από αυτά που ο Μελισσανίδης θεωρεί άτι «έχουν ήδη καπαρωμένη θέση», γιατί όπως χαριτολογώντας λέει στους συνεργάτες του «κάνω casting για να ξεχωρίσουμε tous “κορυφαίους”.. . »

Ο «Τίγρης» πιστεύει ότι «αυτή θα είναι η διαχρονική τους τιμωρία. Να τους βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο και να μην ξεχνάει ποτέ τι έκαναν στην ΑΕΚ». Ο Μελισσανίδης δεν έχει ακόμη αποφασίσει noios θα είναι ο… χώρος που θα «φιλοξενήσει» της συγκεκριμένες φωτογραφίες. Είναι όμως τέτοιος ο θυμός του κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνους ώστε λέει στους συνεργάτες του: «Μια ωραία ιδέα είναι να βάλουμε τις φωτογραφίες τους στις τουαλέτες. Ο καθένας εκεί που του αξίζει. . . ».”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή