Στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι ποδοσφαιριστές κατά της ΕΙΜ/ΕΠΟ που ανακάλεσε τα δελτία τους

Print Friendly, PDF & Email

Με συνδρομή του ΠΣΑΠ, οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών (με αφορμή την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ) άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας κατά της απόφασης της ΕΙΜ/ΕΠΟ που ανακάλεσε τα δελτία τους.

Προσφυγή στο Διαιτητικό έχουν καταθέσει και οι ομάδες. Όμως πρόκειται για το δικαστήριο που έκανε δεκτή την πεοσφυγή της ΑΕΛ κατά της απόφασης της ΕΠΟ και “ακύρωσε” τις μεταγραφές. Μύλος…

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, με αφορμή την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, και με τη συνδρομή του Συνδέσμου μας άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας με αίτημα την επαναφορά των δελτίων τους σε ισχύ.

Ο ΠΣΑΠ περιμένει την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, καθώς πλήττονται καίρια από την παραπάνω εξέλιξη αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και τον κίνδυνο να επηρεαστεί άμεσα και μη αναστρέψιμα η καριέρα τους, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής τους αποχής».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή