Στο Διαιτητικό η ΕΠΟ για να μπλοκάρει την προσφυγή του Κούγια στην Δεοντολογίας

Print Friendly, PDF & Email

Αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αναψηλάφηση της υπ΄αριθμ. 187/2021 του Διαιτητικού Δικαστηρίου κατέθεσε η ΕΠΟ, που με αυτήν την κίνηση θέλει να αλλάξει την σε βάρος της απόφαση και να μπλοκάρει την προσφυγή του Κουγιά στην Επιτροπή Δεοντολογία, με την οποία ζητείται η έκπτωση των τριών μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων και ειδικότερα του αναπληρωτή προέδρου, Π. Δημητρίου, του Α’ Αντιπροέδρου Α’ Αντωνίου και του ταμία Κλ. Τζαφέρη.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο κρίθηκε άκυρη η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, που ακύρωσε την ισχύ των αποφάσεων του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης περί μη χορήγησης άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 στις ΠΑΕ της Football League, που ανήλθαν χωρίς αγωνιστικά κριτήρια και τους επέτρεψε, παρά την ποινή να κάνουν μεταγραφές.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα δικάσει με άλλη σύνθεση και οι νομικοί της ΕΠΟ αναμένεται να ισχυριστούν ότι η απόφαση πάσχει επειδή στο σκεπτικό υπάρχουν εσφαλμένα επιχειρήματα, όπως για παράδειγμα ότι ελήφθη απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή τον περασμένο Ιούνιο για να υπαχθούν οι ομάδες αυτές στη διαδικασία αδειοδότησης, κάτι που δε συνέβη.

Η συζήτηση της υπόθεσης, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή