Στο Καυτανζόγλειο ο Αυγενάκης – «Εκτίμησή μου είναι πως από του χρόνου θα δούμε κόσμο στα γήπεδα»

Print Friendly, PDF & Email

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε σήμερα (19/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε το γήπεδο, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και μίλησε με την πρόεδρο του σταδίου, Καλυψώ Γούλα ενώ εγκαινίασε και το ταρτάν.

Τα έργα συνεχίζονται στο γήπεδο και η ολοκλήρωσή τους είναι μείζονος σημασίας καθώς, όπως τονίστηκε, το γήπεδο αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Αυγενάκης αναφέρθηκε και στη μετακόμιση του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

«Καταφέραμε να ολοκληρωθεί ένα έργο με πολλές καθυστερήσεις και από αύριο, έπειτα και από τους τεχνικούς ελέγχους, αναμένεται να δοθεί για χρήση. Γίνονται ανά την Ελλάδα περισσότερες από 50 εγκαταστάσεις στίβου, γιατί πιστεύουμε στον αθλητισμό.

Να ευχηθώ να είναι καλότυχοι οι αθλητές που θα βρεθούν εδώ. Θα βάλουμε μπροστά ώστε να γίνουν εδώ μεγάλες διοργανώσεις. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η συζήτηση για το νομοσχέδιο στη Βουλή για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, μέχρι να γίνει το πρότζεκτ που έχει στηρίξει η κυβέρνηση μας και δεν είναι άλλο από τη νέα Τούμπα».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Είχα συνάντηση με ανθρώπους του χώρου και τέθηκε το θέμα στο τραπέζι. Με βάση τους εμβολιασμούς, του χρόνου αναμένεται να υπάρξει κόσμος στο γήπεδο βάση πρωτοκόλλου, αυτό είναι η δική μου εκτίμηση. Με βάση το πλαίσιο που υπάρχει πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε από τη Superleague1 και έπειτα οι υπόλοιπες κατηγορίες».

Για τον τελικό: «Να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος στον τελικό. Μακάρι να είχε κόσμο, αλλά ελπίζουμε στην επόμενη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή