Στο πλευρό των οπαδών του Πανιωνίου οι οργανωμένοι του Απόλλωνα: ”Ευχή μας να τα ξαναπούμε γρήγορα στα γήπεδα”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης, στους οπαδούς της ομάδας του Πανιωνίου με αφορμή της δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης το τελευταίο διάστημα μετά τον υποβιβασμό της από την πρώτη κατηγορία.

Οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές αφού αμφότερες είναι προσφυγικά σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την αλλαγή θα την φέρουμε εμείς.

Αυτά τα λόγια τα έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά κατά το παρελθόν, και όσο περνάει ο καιρός οι καταστάσεις μας επιβεβαιώνουν. Με αφορμή τις κοινές μας ρίζες, αλλά και ύστερα από συζητήσεις που μας απέδειξαν πως έχουμε περισσότερα κοινά παρά διαφορές με αυτούς του ανθρώπους στο “απέναντι” πέταλο και έχοντας πλέον αλληλοσεβασμό μεταξύ μας, θεωρούμε υποχρέωση μας να τους στηρίξουμε στις μαύρες σελίδες που διανύει ο έτερος σύλλογος της μάνας Σμύρνης.

Επειδή δεν ξεχνάμε πως έχουμε βρεθεί στη θέση τους, καθώς και όλη τη προσπάθεια, την υπομονή και επιμονή που δείξαμε με φόντο τις καλύτερες μέρες που εμείς οι οπαδοί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να ρθουν, ευελπιστούμε σε γρήγορη επάνοδο του Ιστορικού.

Η ιστορία των ομάδων και οι οπαδοί τους καμία σχέση δεν έχουν με τις διοικήσεις που έρχονται και φεύγουν και τις επιλογές τους, και σίγουρα δεν γίνεται να μπουν στο ίδιο τσουβάλι με αυτές.

Πίσω στο 1922, σαν σήμερα που μπήκε ο στρατός, οι παππούδες μας ονειρευόταν τις Ομάδες της Σμύρνης, τα Σωματεία αυτά με τη βαριά Ιστορία και την τεράστια προσφορά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ο διωγμός τους έφερε στην Αθήνα να παλεύουν να συνεχίσουν την ιστορία των ομάδων της Σμύρνης και τα κατάφεραν…

Σήμερα είναι δικό μας χρέος να κρατήσουμε ψηλά την σημαία των Ομάδων μας, να τις προστατέψουμε και να τις κρατήσουμε ζωντανές κόντρα στη λήθη και τις άσχημες στιγμές.

Ευχή μας να τα ξαναπούμε γρήγορα στα γήπεδα εντός και εκτός αυτών.

Κουράγιο & δύναμη στον αγώνα των Panthers est.1983 Official

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras».

https://www.facebook.com/bassorango/photos/a.279950602175982/1519787974858899/?type=3&theater

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή