Στο “Στ. Νιάρχος” η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και οι βραβεύσεις των κορυφαίων

Print Friendly, PDF & Email

Σε Πορτογαλία και Γερμανία με φάιναλ-8 θα ολοκληρωθεί η σεζόν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε, επίσης, οι κληρώσεις των ομίλων για την επόμενη σεζόν τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ να γίνουν στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και όχι στο Μονακό! Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν 1 και 2 Οκτωβρίου.

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και τους Γιουρόπα Λιγκ, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη ‘Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν» αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή