Super 3: “Ακόμα μία χρονιά πήγε στράφι εξαιτίας του προέδρου και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας”

Print Friendly, PDF & Email

Σε ανακοίνωσή του του ο “Super 3” κάνει λόγο για ερασιτεχνικό τρόπο λειτουργείας της ΠΑΕ Άρης από την διοίκηση μέχρι και τα αποδυτήρια, σημειώνοντας ότι η χρονιά πήγε στράφι «εξαιτίας του προέδρου και του τεχνικού τιμ».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Καλησπέρα σε όλο τον λαό της Αρειανάρας,

Πέρασε μία εβδομάδα από τον χαμένο τελικό στον Βόλο και ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις από τη διοίκηση και την ομάδα. Αποφασίσαμε να μην γράψουμε εν βρασμώ ψυχής, αλλά να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή, για να δούμε αν θα ακουστεί κάποια άλλη φωνή, πέρα από αυτή του συνδέσμου. Άδικος κόπος. Περιμέναμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να ακουστεί μία συγγνώμη προς τον μεγάλο λαό της ομάδας και να παραδεχτούν οι υπεύθυνοι τα λάθη τους.

Από την αρχή της σεζόν, βλέποντας τον ερασιτεχνικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια, ζητήσαμε ραντεβού με τη διοίκηση, τόσο με τον πρόεδρο, όσο και με τους υπεύθυνους. Τα έχουμε αναφέρει και στις ραδιοφωνικές εκπομπές που κάναμε τότε, αλλά το χρονικό σημείο σήμερα μας αναγκάζει να τα επαναλάβουμε.

Σας αποδείξαμε και υποδείξαμε ότι συμβαίνουν οργανωτικά εγκλήματα στην ομάδα, τα οποία ούτε εσείς οι ίδιοι γνωρίζατε (ή παριστάνετε το αντίθετο) και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Λάβαμε υποσχέσεις για ριζικές αλλαγές και αποτελεσματικότερη οργάνωση, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο κ. Καρυπίδης ζήτησε περισσότερη συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα, κάτι που είναι δεδομένο χωρίς να μας το ζητήσει κανείς. Ο λόγος ήταν ο ερχομός υποτιθέμενων συνεργατών, των οποίων η παρουσία θα ανέβαζε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της ομάδας.

Τους ζητήσαμε να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο, τόσο για τα οικονομικά της ομάδας όσο και για τις επερχόμενες κινήσεις. Δεν ζητήσαμε ποτέ ηχηρές μεταγραφές ή κινήσεις που δεν θα μπορούσε οικονομικά η ομάδα να υποστηρίξει. Αντιθέτως, ζητήσαμε σωστή λειτουργία και οργάνωση του σωματείου χωρίς εντυπωσιασμούς, αλλά με καθαρές πράξεις σωστής διαχείρισης.

Μετά την αποτυχημένη και άστοχη συνέντευξη του κ. Καρυπίδη, που κούνησε επιδεικτικά το χέρι στον κόσμο του Άρη, χαρακτηρίζοντάς τον «πανηγυρτζή», έταξε υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν, και τώρα βλέπουμε με απογοήτευση τις μέρες που έρχονται στον σύλλογο. Όντως, τρίβουμε τα μάτια μας και χτυπάμε το κεφάλι μας, βλέποντας ,πως ακόμα μία χρονιά πήγε στράφι, εξαιτίας του προέδρου και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Όπως έδωσες όραμα σε κάθε μικρό και μεγάλο να ονειρεύεται, να ελπίζει και να χαμογελά και του το στέρησες, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ πρέπει να βρεις τον τρόπο αυτό το χαμόγελο και αυτή η χαρά να επιστρέψουν σε κάθε Αρειανό.

Έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος του Άρη είναι φτιαγμένος από ένα πέταλο το οποίο δεν λυγίζει, δεν κάνει πίσω, αγαπά και ακολουθεί άνευ όρων την ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα. Μην πατάς πάνω στην τρέλα μας και στην αγάπη μας για τον Άρη και μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Θέλουμε και ονειρευόμαστε έναν Άρη μαχητικό, αγωνιστικό και, πάνω απ’ όλα, νικητή. Λάθη του παρελθόντος απαγορεύεται να επαναληφθούν. Ξεκινάει μία πολύ δύσκολη χρονιά. Ειστε υπεύθυνοι από εδώ και στο εξής για τη σωστή στελέχωση και οργάνωση, καθώς ο κόμπος ήδη έφτασε στο χτένι. Εμείς θα είμαστε εκεί για το σήμα, τη φανέλα και την ιδέα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,γιατί αυτό ακριβώς μάθαμε να κάνουμε: Να λατρεύουμε και να ακολουθούμε πάντα τον θεο του πολέμου και πλάτη δεν βάζουμε σε κανένα πρόσωπο, πλάτη βάζουμε μόνο στον ΣΥΛΛΟΓΟ.

Υ.Γ. 1 Δεν αναιρούμε φυσικά και δεν μηδενίζουμε καμία προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα

Υ.Γ. 2 Eχουμε την πίκρα έχουμε την τρέλα μας αλλά δε θα αφήσουμε κανέναν έξω από την οικογένεια του ΑΡΗ να εκμεταλλευτεί την παρούσα κατάσταση και να κάνει κακό στον σύλλογο…

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΎΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ… ΌΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥΣ
ΜΙΑ ΖΩΉ ΌΛΟ ΑΡΗΣ
ΆΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ SUPER 3»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή