Αποφασίστηκε συνάντηση με τη NOVA για γεφύρωση του χάσματος

Print Friendly, PDF & Email

Υπό το φάσμα του διαζυγίου με τη NOVA συνεδρίασε το ΔΣ της Super League και αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από τέσσερις εκπροσώπους του «Big-4», προκειμένου να γίνει νέα συνάντηση την Δευτέρα με τη NOVA για να συζητήσουν τα θέματα που έχουν προκαλέσει ένταση στη σχέση των δύο πλευρών.

Αναμένεται να συζητήσουν τόσο για το οικονομικό κομμάτι (με τη μείωση που έχει ζητήσει η Nova να ισχύσει από την επόμενη σεζόν), όσο και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, δηλαδή τη μείωση του αριθμού των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των Play Offs, τα οποία, όμως, όπως είπε ο Γ. Σπάνος άπτονται της ανακατανομής των εσόδων υπέρ των μικρομεσαίων ΠΑΕ.

Η απόφαση της Super League δείχνει ότι οι ΠΑΕ επιθυμούν να γίνει προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος που έχει δημιουργηθεί.

Η αποφάσεις για τη μείωση των ομάδων και την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος θα ληφθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Κατά τις σημερινές τους συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενεγράφησαν ομόφωνα οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Λαμία 1964 ως μέλη της Super League.

2/ Εξελέγησαν ομόφωνα οι ορκωτοί ελεγκτές της εταιρείας ΣΟΛ για την οικονομική  χρήση 2016-2017.

3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει συνάντηση με τη FORTHNET/NOVA.

4/ Εγκρίθηκε τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού της Super League.

5/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι  Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ20, Κ17, Κ15) Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

6/ Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη 19/7/2017, με θέματα αντιστοίχως την Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και  θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here