Το καλάθι του Μαρτσούκου: Αναζήτηση βοήθειας από τη FIFA, κούρεμα από τη Betsson, εξομάλυνση με την ΕΡΤ και εταιρεία… φάντασμα

Print Friendly, PDF & Email

Στο ΔΣ της Super League 2, την Τρίτη 22/3 ο πρόεδρος Π. Μαρτσούκος, παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ τις ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με την ενίσχυσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus παρουσιάστηκε… το καλάθι του Μαρτσούκου το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος προσφέρθηκε να μεσολαβήσει και να ζητήσει οικονομική ενίσχυση ενός εκάτ. ευρώ από τη FIFA, προκειμένου με τα χρήματα αυτά να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας και να μην τα πληρώσουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας.
  • Η στοιχηματική εταιρεία η οποία αναφέρεται στο όνομα το πρωταθλήματος έχει προκαταβάλει 250.000 ευρώ, όμως λόγω της απόφασης για αναστολή του πρωταθλήματος είπε ότι δεν θα καταβάλει το υπόλοιπο συμφωνηθέν ποσό, ήτοι 400.000 ευρώ. Κατόπιν επαφών η εταιρεία δέχθηκε να δώσει 200.000 ευρώ – τα μισά χρήματα από όσα απέμεναν με βάση τη συμφωνία-, τα οποία αντί να διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες της “μικρής λίγκας” θα μοιραστούν στις ΠΑΕ.
  • Λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος η ΕΡΤ έστειλε εξώδικο επικαλούμενη παραβίαση των όρων της συμφωνίας, όμως τελικά θα καταβάλει στο ακέραιο τα χρήματα που προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
  • Επαφή με εταιρεία, χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε σχετικό μ’ αυτήν, με στόχο να εξασφαλίσει χορηγία ενός εκάτ. ευρώ.

Εκτός καλαθιού Αυγενάκης και Super League 1

Ο Μαρτσούκος είπε ότι δεν συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού επειδή λόγω της προσφυγής Ροκάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο δεν τον “αναγνωρίζει”, έως ότου βγει η απόφαση και ότι δεν έχει ζητήσει ραντεβου με τη Super League 1, αλλά προτίθεται να το κάνει.

Όσα ειπώθηκαν δεν ικανοποίησαν πολλές ΠΑΕ, που θεωρούν ότι ακομη ότι πρόκειται για υποσχέσεις και μικρή ενίσχυση μέσω δημιουργικής λογιστικής.

Ωστόσο η διάθεση για νέα διακοπή του πρωταθλημάτος ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη (πέραν μιας – δύο περιπτώσεων), ενώ όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που θα αποφανθεί περί της νομιμότητας της εκλογής Μαρτσούκου στην προεδρία…

Διαβάστε ακόμα:

“Παρωδία οι εκλογές στη Super League 2 – Πλαστή η βεβαίωση της Ηλιούπουλης για τον Μαρτσούκο”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή