Συγκλονίζει ο Μάνος Βακούσης: Αποκάλυψε απόπειρα βιασμού του όταν ήταν 10 ετών

Print Friendly, PDF & Email

Ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Βακούσης εξομολογήθηκε μια τραυματική εμπειρία που είχε στην ηλικία των 10 ετών, όταν ήρθε από τη Σαντορίνη στην Αθήνα.

«Φυσικά και έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις», τόνισε ο Μάνος Βακούσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

Εξομολογήθηκε ότι όταν ήρθε στην Αθήνα από τη Σαντορίνη δούλευε σε ένα ξυλουργείο. Εκεί κάποια μέρα, όταν ο ίδιος ήταν δέκα ετών, ένας ξάδελφος του αφεντικού του, του πρότεινε να πάνε μια βόλτα.

«Εγώ ήμουν χαρούμενος», περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Πήγαμε σε ένα δάσος μακριά στο Μπραχάμι και εκεί εμφανίζονται και άλλοι δύο φίλοι του. Ξαφνικά με βουτάνε να με κακοποιήσουν… ήμουν ένα αγοράκι.

Με το που καταλαβαίνω, γιατί κάνανε πράγματα… λέω μισό λεπτό να πάω να ουρήσω. Τρέχω και βγαίνω στο δρόμο σταματώντας ένα μηχανάκι, ανεβαίνω επάνω και με πάει στο σπίτι μου. Το λέω στον αδερφό μου, πάει στο συνεργείο, τους σαπίζει στο ξύλο και φέρνει την αστυνομία. Τρία χρόνια φυλακή έφαγαν».

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή