Συνάντηση ΕΠΣ Μακεδονίας – Ζαγοράκη για τα προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων

Print Friendly, PDF & Email

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας που αποτελούσαν ο Πρόεδρος, Σάββας Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Γιουρούκαλης και, κατά περίπτωση, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι σύμβουλοι, συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων, προκειμένου να κάνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμής της, να καταθέσουν προτάσεις και να αναζητήσουν από κοινού άμεσες και ενδεδειγμένες λύσεις για την επίλυσή τους.

Με τον Ευρωβουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΟ, Θεόδωρο Ζαγοράκη.

Με τον Πρόεδρο, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη Γραμματέα, Δήμητρα Γιαννιού της διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Α.Θ.) για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνουν τα αναγκαία έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσης στη Μίκρα.

Με το νέο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο – Αθανάσιο Μπαρμπουνάκη για επίσπευση των έργων που αφορούν στην κατασκευή νέων προπονητηρίων και γηπέδων προς όφελος των ερασιτεχνικών σωματείων. Σύμφωνα με ενημέρωσή του θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή προπονητηρίου στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.

Με το Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, που έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που απασχολούν τα ερασιτεχνικά σωματεία και πώς μπορούν να επιλυθούν.

Με το Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κ.Κ.Ε., Ιωάννη Δελή, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα ερασιτεχνικά σωματεία και ποιες είναι οι προτάσεις της ΕΠΣΜ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.

Με την προϊσταμένη του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Μιχαήλ για την προοπτική έντυπης έκδοσης (ιστορικό λεύκωμα) με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων το 2024 από την ίδρυση της ΕΠΣ Μακεδονίας (1924).

Με τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης για τη βελτίωση και ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου τους.

Με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την αναμονή απόφασης για τις προτάσεις που υποβλήθηκαν από την ΕΠΣΜ και αφορούσαν στην ένταξη των σωματείων της Ένωσης σε πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. και την οικονομική ενίσχυσή τους.

Επίσης, συναντήθηκε με το αρμόδιο τμήμα εκπόνησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Π.Κ.Μ. που αφορούν στην ανάπτυξη των υποδομών και την εκμετάλλευση πόρων, προκειμένου να ανακατασκευαστεί το Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στη Μίκρα.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή