Σπανός: "Ο κύκλος μου στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε - Το καλοκαίρι προτίθεμαι ν' αποχωρήσω"

Print Friendly, PDF & Email

Την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο προανήγγειλε ο Γ. Σπανός κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σπανός”

Mε δηλώσεις που έκανε στον ΣπορFM o ιδιοκτήτης του Ατρόμητου ξεκαθάρισε ότι ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για συνειδητή απόφαση, η οποία δεν έχει σχέση με όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Συνάντηση με Κλάτενμπεργκ

Παράπονα από τη διαιτησία τους αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-1) έχουν στον Ατρόμητο.

Οι διαμαρτυρίες τoυ Ατρόμητου επικεντρώνονται στον διαιτητή, Τσαγκαράκη, αλλά και στον Παπαπέτρου που εκτελούσε χρέη VAR.

Συγκεκριμένα τα παράπονα εστιάζονται στη φάση με το χέρι του Σεμέδο μέσα στην περιοχή, πριν γίνει το 0-1, αλλά και στο εκτός φάσης χτύπημα του Μπα, που θα άφηνε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες για περίπου 30 λεπτά παιχνιδιού.

Για αυτόν τον λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, αμέσως μετά τον αγώνα, φέρεται να ζήτησε ραντεβού μέσω της ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ώστε να του μεταφερθούν τα παράπονα τόσο από αυτή την αναμέτρηση, όσο και από άλλα ματς κατά τη φετινή περίοδο, στα οποία θεωρούν οι Περιστεριώτες ότι έχουν αδικηθεί.

Καμία δημοσίευση για προβολή