Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζαγοράκη για το θέμα της υποψηφιότητας για την προεδρεία της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Εντός των ημερών αναμένεται να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ευρωβουλευτή και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, Θ. Ζαγοράκη, για το θέμα της υποψηφιότητας του για την προεδρεία της ΕΠΟ.

Όπως βάσει δημοσιευμάτων έχει γίνει γνωστό ο Ζαγοράκης, μετά την, μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου, γνωστοποίηση της πρόθεσής του να είναι υποψήφιος πρόεδρος, έκανε επαφές που αφορούσαν μεταξύ άλλων τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή και τις θέσεις – κλειδιά στην ΕΠΟ και θα μεταφέρει τα αποτελέσματά τους.

Η κυβέρνηση δεν κρύβει ότι θέλει πρόεδρο κοινής αποδοχή στην ΕΠΟ, κατά προτίμηση διεθνή ποδοσφαιριστή του “χρυσού 2004”, όμως είναι αμφίβολο αν ο Ζαγοράκης μετά τις επαφές που έκανε εξακολουθεί να θέλει να διοικήσει την ΕΠΟ ή έχει δεύτερες σκέψεις.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αφού οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 27/3 και σε λιγότερο από 15 ημέρες θα πρέπει να δηλωθούν οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή