Τα μηνύματα των ορισμών: Οι συχνές συναντήσεις Μανούχου – ΟΣΦΠ και το “κακό φεγγάρι” στη σχέση Σιδηρόπουλου – Κλάτενμπερεγκ

Print Friendly, PDF & Email

Aπό τους ορισμούς διαιτητών του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην 16η αγωνιστικής της SL1 προκύπτουν τα εξής:

  • O Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει αγώνα (ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός) μετά την έκτη αγωνιστική, όπου διαιτήτευσε το ΑΕΚ – Ατρόμητος και έμεινε εκτός ορισμών λόγω πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ατρόμητου. Είχε οριστεί και στην 13η αγωνιστική, στον αγώνα Απόλλων – ΟΦΗ, που όμως αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

 

  • Στον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης ο Κλάτενμπεργκ λειτούργησε όπως και στους αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Όρισε Έλληνα διαιτητή και ξένο VAR, o οποίος, όπως συνηθίζεται, μια ημέρα πριν θα είναι σε άλλο παιχνίδι (ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός). Ο Άρης δεν ζήτησε ξένο διαιτητή, όπως έκανε πριν το ματς με την ΑΕΚ.

 

  • Ο Σιδηρόπουλος για τρίτη αγωνιστική δεν ορίστηκε ως πρώτος διαιτητής. Οι πέντε αγώνες στους οποίους έχει οριστεί έως τώρα στο πρωτάθλημα δεν ήταν μεγάλης κρισιμότητας. Οι σχέσεις με τον Κλάτενμπεργκ, αν κρίνουμε από τον αριθμό και το είδος των ορισμών δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους… Υπενθυμίζεται ότι στο Κύπελλο ορίστηκε στον αγώνα Κηφισιά – ΑΕΚ, ενώ έπαψε να είναι διεθνής VAR.

 

  • Ο Μανούχος, που είναι πλέον διεθνής διαιτητής, ορίστηκε στον αγώνα Απόλλων – Ολυμπιακός. Από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ρέφερι από την ΕΠΣ Αργολίδας τα τρία είναι σε αγώνες του Ολυμπιακού. Ειδικότερα: 9η αγωνιστική Ολυμπιακός – Ιωνικός, 10η Βόλος – ΟΦΗ, 13η Ολυμπιακός – Άρης και 16η Απόλλων – Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή