Ταύτιση απόψεων Κλάτενμπεργκ και Τσίκινη για την φάση της αποβολής στο Ξάνθη - Απόλλων Σμ.

Print Friendly, PDF & Email

Στην πρώτη του παρέμβαση-τοποθέτηση ο νέος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δικαίωσε τον κριτή του Master Ref, Ηρακλή Τσίκινη για την κριτική του στον αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ στην παρέμβαση σε θέματα χρήσης και αξιοποίησης της τεχνολογίας του VAR αναφέρθηκε στην φάση του 85′ του ο αγώνα όπου ο Παπαπέτρου απέβαλλε ύστερα από υπόδειξη του VAR τον Χασάνογλου για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μπλάζιτς.
Ο Κλάτενμπεργκ αναγνωρίζει ότι η φάση με την επικίνδυνη προβολή του Χασάνογλου στον Μπλάζιτς ήταν δύσκολη για τον Παπαπέτρου, ωστόσο δικαιώνει τον διαιτητή VAR, Ευαγγέλου, που συνέστησε στον Παπαπέτρου να επανεξετάσει τη φάση και να αλλάξει την αρχική του απόφαση, δηλαδή από κίτρινη κάρτα να δώσει κόκκινη στον παίκτη της Ξάνθης.
Για την φάση ο κριτής Master Ref Ηρακλής Τσίκινης είχε τοποθετηθεί ως εξής: ”Στο 85′ ο Παπαπέτρου χάνει μία αποβολή που θα έπρεπε να υποδείξει στον Χασάνογλου σε ένα σκληρό μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Μπλάζιτς. Έπρεπε να δώσει απευθείας κόκκινη κάρτα, έδωσε κίτρινη και εκεί επενέβη το VAR. Ήταν ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον αστράγαλο και σωστά έκανε παρέμβαση το VAR και διορθώθηκε η κίτρινη και δόθηκε η κόκκινη στον παίκτη της Ξάνθης.”

Καμία δημοσίευση για προβολή