Ταξίδι – εξπρές Μπαλτάκου στο Παρίσι για συνάντηση με τον Ινφαντίνο

Print Friendly, PDF & Email

Ξαφνική επίσκεψη στο Παρίσι, φέρεται να έκανε την Τρίτη 21/3, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, προκειμένου να συναντήθεί με τον προέδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Αν και το ταξίδι Μπαλτάκου δεν ανακοινώθηκε, όπως έγινε γνωστό στο σημερινό ΔΣ της Super League 2, από τον πρόεδρό της Π. Μαρτσόυκο, στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσφέρθηκε να μεσολαβήσει και να ζητήσει 1 εκάτ. ευρώ από τη FIFA προκειμένου με αυτά τα χρήματα να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας και να μην υποχρεωθούν να πληρώσουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο ΔΣ της SL2, Λ. Θωμαϊδης, είπε κατά τη διάρκεια του ΔΣ είπε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει πάει για να συναντήσει τον Ινφαντίνο για το συγκεκριμένο θέμα.

Βέβαια, τον πρόεδρο της ΕΠΟ απασχολούν κι άλλα θέματα, ίσως πολύ περισσότερο, όπως το θέμα της διαιτησίας, το τοξικό κλίμα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και οι επιθέσεις (πιθανόν και οι απειλές) που δέχεται…

Είναι πολύ πιθανόν στη συνάντηση να τέθηκαν κι αυτά τα θέματα, με φόντο, μάλιστα την υπόβολή υποψηφιότητας της Ελλάδας με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβίας για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή