Εκτός Πανθεσσαλικού Σταδίου και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων!

Print Friendly, PDF & Email

Για πρώτη φορά, με όποιες συνθήκες κι αν διεξάγεται ο τελικό Κυπέλλου,  ακόμη και χωρίς θεατές, οι πρόεδροι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, δεν θα λάβουν πρόσκληση για να τον παρακολουθήσουν!

Αυτό, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού της ερχόμενης Τετάρτης, δείχνοντας το μέγεθος της αυστηρότητας των μέτρων.

Η ειρωνία του πράγματος ότι πέρυσι στον τελικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ξέσπασε “εμφύλιος” με αφορμή το ποιοι κάθισαν στις δερμάτινες θέσεις των επίσημων…

 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης 20:30 κεκλεισμένων των θυρών.

• Θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής: 20 για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, 20 για το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε ομάδας και 50 για τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

• Η Ελληνική Αστυνομία απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

• Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ζητήσει την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου και την εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.”

Διαβάστε ακόμα:

“Το κίνημα των απαξιωμένων”: Βράζουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ για την αντιμετώπιση που είχαν στον τελικό Κυπέλλου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή