Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από την Αιγύπτο – Τον κατηγορούν για αδιαφορία

Πηγή: Intime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Ο νυν τεχνικός σύμβουλος και εκπαιδευτής Διαιτησίας της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Ιούλιο ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτητών της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ υπέβαλε την Τρίτη (24/1) την παραίτηση του στη διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου από τη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτητών, την οποία ανέλαβε στις 30 Ιουνίου του 2022.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βρετανός θεωρούσε υπερβολική την κριτική που δεχόταν από τον Τύπο και τις κατηγορίες περί αδιαφορίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας τις τελευταίες τέσσερις μέρες παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν απαντούσε καν στα μηνύματα των μελών της αιγυπτιακής επιτροπής διαιτησίας.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται πως η ομοσπονδία παρείχε αυτοκίνητο, αλλά και κατοικία στον παλαίμαχο Άγγλο διαιτητή προκειμένου να διευκολύνει το έργο του, αλλά εκείνος προτιμούσε να απέχει τόσο από τα καμπ προετοιμασίας των διαιτητών, όσο και από σχετικά σχετικά σεμινάρια, αλλά και τις συναντήσεις.

Την Τετάρτη (25/1) θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ομοσπονδία της Αιγύπτου για τα επόμενα βήματα μετά την αποχώρηση του Κλάτενμπεργκ.

Διαβάστε ακόμα:

Super League 1: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ που θα υλοποιήσει το εγχείρημα της επαγγελματικής σιαιτησίας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή