Τέλος στα σενάρια ενοποίησης της Football League με τη Super League 2 έβαλε ο Αυγενάκης (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Τέλος στα σενάρια αναδιάρθρωσης έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και στην πιθανή ενοποίηση της Football League με τη Super League 2.

Απαντώντας επί της τροπολογίας που κατέθεσε το ΜΕΡΑ 25, έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων από το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε:
«Πάμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Γνωρίζετε ότι χθες συνεδρίασε το επίσημο όργανο της Super League 2 – Football League; Έγινε λοιπόν συνεδρίαση κι έβγαλε κι ανακοίνωση. Ξέρετε τι λέει;

“Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21 κι απεστάλη στην ΕΠΟ προς τελική έγκριση. Το πρωτάθλημα της SL2 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες από τη Football League και κατόπιν αυτών ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Ένωσης που στοχεύουν στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος”.

Τι λέγαμε από την πρώτη στιγμή; Ότι είμαστε θεσμικοί. Δεν θα λειτουργήσουμε ερήμην του θεσμικού οργάνου, δηλαδή της διοργανώτριας αρχής. Πράγμα το οποίο το τηρήσαμε. Αύριο το πρωί, μένει να οριστεί η ώρα, θα γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής SL2 – FL για να συζητήσουμε τα θέματα κατόπιν της απόφασης που πήραν μόλις χθες. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Λειτουργούμε θεσμικά».

Καμία δημοσίευση για προβολή