“Θα κληθεί να λογοδοτήσει ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας – Ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψέματα”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός απάντησε στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Καβάλας περί απόπειρας επηρεασμό ποδοσφαιριστών της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Οι απαράδεκτες και ανήθικες σημερινές (02/05) δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Α.Ο Καβάλας, δεν δικαιολογούν τον υποβιβασμό της ομάδας του, αντίθετα τον εκθέτουν στον φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας. Διότι, χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, με αυτές τις δημόσιες δηλώσεις, σπιλώνει συνειδήσεις και προσβάλει προσωπικότητες και ιστορικούς συλλόγους.

Αντί να απολογηθεί για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την Βέροια, την ισοπαλία της Τετάρτης(24/04) εντός έδρας με τον Ηρακλή και την πεντακάθαρή ήττα της από τον Πανσερραϊκό με 2-0, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική(17/04), αυτός ψάχνει, ετεροχρονισμένα, για… αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψέματα.

Θα κληθεί όμως σύντομα στον Εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να λογοδοτήσει για αυτές τις δηλώσεις του. Μήπως και αποκτήσει επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μια χώρα που διακατέχεται από νόμους και ηθική!

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ποτέ δεν ζήτησε βαθμούς και θέσεις που δεν άξιζε, γιατί ο ίδιος πρωτίστως σέβεται τους θεσμούς και την ιστορία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός, να τον σπιλώσει και να τον αμφισβητήσει”.

Διαβάστε ακόμα:

“Ο Πανσερραϊκός αποπειράθηκε να επηρεάσει ποδοσφαιριστές μας – Να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της SL2”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή