“Θέλουμε πρωτάθλημα με Διαιτητές υποχείριο στις ορέξεις σωματείων και παραγόντων;”

Print Friendly, PDF & Email

Σε μια μια νέα περίοδο αναταραχής μπήκε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις που έγιναν στον σύνδεσμο διαιτητών, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αθλητισμού, στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τη βομβιστική επίθεση στην οικία του αναπληρωτή πρόεδρου της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη, μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων κι ο διεθνής διαιτητής, Λούκας Σωτηρίου.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, ενώπιον των ευθυνών τους θέτουν παράγοντες και συλλόγους οι Κύπριοι διαιτητές σημειώνοντας, με ανακοίνωση τους, πως με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους παρακινούν τον κόσμο σε βίαιες συμπεριφορές, ενώ θέτουν και το ερώτημα «τι πρωτάθλημα θέλουμε στην Κύπρο;».

«Θέλουμε πρωτάθλημα με Διαιτητές υποχείριο στις ορέξεις σωματείων και παραγόντων ή θέλουμε ένα πρωτάθλημα που να διεξάγεται με κανονισμούς και διαδικασίες μακριά από τρίτες παρεμβάσεις;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και γίνεται έκκληση στην κυπριακή κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να μην κλιμακωθούν οι επιθέσεις κατά των διαιτητών και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή