Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος προσπαθεί να κατεβάσει γυναίκα από λεωφορείο επειδή δεν φοράει μάσκα

Print Friendly, PDF & Email

Σε σύνηθες φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν τα περιστατικά όπου πολίτες έρχονται στα χέρια για τη χρήση μάσκας σε λεωφορείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega, «Live News», όλα ξεκίνησαν όταν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μία γυναίκα ανέβηκε χωρίς να φοράει μάσκα, τότε ένας ηλικιωμένος άνδρας αντέδρασε, αποκαλώντας την ανεύθυνη και να της ζητάει να κατέβει.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει λέγοντας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και ότι ανακοινώθηκε και επίσημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η μάσκα προστατεύει μόνο από πρόστιμα».

Μάλιστα απάντησε στον ηλικιωμένο ότι δεν έχει δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο, αφού δεν είναι αστυνομικός, με τους δυο τους ν’ ανταλλάσσουν σπρωξιές.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος λέει στη γυναίκα ότι δεν είναι Ελληνίδα και να πάει στην πατρίδα της να κάνει τέτοια πράγματα, με κάποιους από τους επιβάτες να τον καλούν να σταματήσει τα ρατσιστικά σχόλια.

Οι δυο τους συνέχισαν να λογοφέρνουν και τον ηλικιωμένο να ζητάει από τον οδηγό να κατεβάσει τη γυναίκα από το λεωφορείο.

Αφού δεν βρήκε ανταπόκριση ο ηλικιωμένος προσπάθησε να κατεβάσει τη γυναίκα με τη βία, αρπάζοντας το καλάθι με τα ψώνια που έχει στα πόδια της και τραβώντας το προς την έξοδο.

Στο τέλος ο ηλικιωμένος έκανε και τον ελεγκτή ζητώντας από τη γυναίκα να του δώσει το εισιτήριο της και λέγοντας στους επιβάτες που του είπαν ότι αναπαριστά την αστυνομία «ότι εμείς πρέπει να κάνουμε την αστυνομία γιατί δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών».

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

Πηγή: reader

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή