Θύρα 13 κατά Μπακογιάννη: Το ποιος είναι επικίνδυνος ή όχι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος

Print Friendly, PDF & Email

Η Θύρα 13 απάντησε με ανακοίνωσή της στις δηλώσεις του Δημάρχου Αθηναίων για το γήπεδο της Λεωφόρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ποιος είναι επικίνδυνος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην ΕΡΤ σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε είναι και επικίνδυνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Κώστα Μπακογιάννη, με τεράστια προσοχή παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις σου, όπως παρακολουθούμε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του γηπεδικού, σχετικά με τα πλάνα του Δήμου Αθηνών που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. Εφιστούμε την προσοχή τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς υπενθυμίζοντάς σας τα παρακάτω:

1. Το γήπεδο που διαπραγματευόμαστε να κατασκευαστεί στον Βοτανικό έχει ως κύριο και σημαντικότερο γνώμονά του τα συμφέροντα του συλλόγου.

2. Όταν χτιστεί θα γίνει με σκοπό το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και όχι την ανάπτυξη οποιασδήποτε ξεχασμένης και παραμελημένης περιοχής της Αθήνας, ούτε την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων άσχετα με τα συμφέροντα του συλλόγου.

3. Την όποια απόφαση σχετικά με την έναρξη εργασιών στο Βοτανικό και την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου θα την λάβει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. μετά από γενική συνέλευση του ερασιτέχνη εάν και εφόσον οι όροι παραχώρησης είναι συμφέροντες για τον σύλλογο.

Οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου η οποία το διαφοροποιεί από το πώς το ξέρουμε ως σήμερα, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ των εργασιών του νέου γηπέδου.

4. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν επικίνδυνο το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο οποίο στεγάζονται τόσο επαγγελματικά όσο και ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου είναι επικίνδυνες από μόνες τους και μας κάνουν να έχουμε αμφιβολίες για την φερεγγυότητα σου.

5. Το ποιος είναι επικίνδυνος ή όχι στην συγκεκριμένη υπόθεση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις.

Οτιδήποτε διαφορετικό των παραπάνω θα μας βρίσκει απέναντι σας με κάθε τρόπο.

ΘΥΡΑ 13 – 1966».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή