Συνάντηση SL 2 με Γραμμένο και Αυγενάκη – Στην ατζέντα αναδιάρθρωση και τηλεοπτικά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης με τον Πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL, Λ. Λεουτσάκο
Print Friendly, PDF & Email

Στην (3/6) συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης Super League 2-Football League αποφασίστηκε να οριστεί μια ειδική επιτροπή που θα “τρέξει” τα θέματα της Λίγκας.

Την Τρίτη (9/6) θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του προέδρου της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, στις 14:30 της Τρίτης, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μαζί με την επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Αϊβάζογλου (ΑΟ Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απ. Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο κ. Λεουτσάκος στις συναντήσεις αυτές από την πλευρά της SL2 και της Football League θα τεθούν τα προβλήματα και οι προβληματισμοί για την επόμενη μέρα στις δύο κατηγορίες με το θέμα της αναδιάρθρωσης και του τηλεοπτικού συμβολαίου να είναι στην ατζέντα.

Η πρόταση της Super League 2 όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο Δ.Σ προβλέπει αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων στις 18 στην Super League 1 να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τις τρεις κατηγορίες, την ύπαρξη της Super League 2 με 16 ομάδες και της Football League με 14 ομάδες

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή