Το αγεφύρωτο χάσμα

Print Friendly, PDF & Email

Αν υπάρχουν δύο προβλέψεις στην ολιστική μελέτη με τις οποίες όλη η ΕΠΟ, περιλαμνανομένου του πορέδρου της είναι αντίθετη, αυτές δεν είναι άλλες από την πρόβλεψη περί σύστασης Ένωσης Διαιτητών, που θα γίνει μέλος της Γενικής Συνέλευσης και την εξ οφίτσιο παρουσία του προέδρου της (της Ένωσης Διαιτητών) ως μέλους στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Για την πλευρά της ΕΠΟ η παρουσία διαιτητών στα όργανά της αποτελεί «κόκκινη γραμμή» (sic). Από την άλλη πλευρά όμως οι εκπρόσωποι των υπερεθνικών αρχών επιμένουν, εμφανίζονται ανυποχώρητοι και ο βαθμός δυσκολίας των διαπραγματεύσεων μεγαλώνει.

Στο πάρκο εκφράστηκαν ακόμα πιο σκληρές θέσεις, στις συζητήσεις των προηγούμενων ημερών. Όπως αυτή που δεν ήθελε ούτε τη σύσταση Ένωσης Ποδοσφαιριστών για τη Γενική Συνέλευση. Τελικά, δεν πέρασε. Πέρασε, όμως το «ψαλίδι» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου ο ΠΣΑΠ αντί για δύο εκπροσώπους, θα έχει έναν.

Όσοι προσέχουν τους αριθμούς μπορούν να διαπιστώσουν ότι η αλλαγή αυτή, διαφοροποιεί τους συσχετισμούς εντός της Επιτροπής, αφού η θέση του ΠΣΑΠ, πηγαίνει στην ΕΠΟ, η οποία αποκτά, μέσω της διπλής ψήφου του προέδρου, πλειοψηφία.

Κουίζ 1: Ποιος ή ποια «συνελήφθη» να περιφέρεται πάνω από τα μέλη της Εκτελεστικής και να κοιτάζει αν στέλνουν μηνύματα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται;

Koυίζ 2: Ποιος επρόκειτο να εισηγηθεί την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, αλλά τελικά την εισήγηση την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας , ο οποίος μίλησε νωρίτερα;

Κουίζ 3: Ποιος πρότεινε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, μετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό; Για να σας βοηθήσω ήταν υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή