Το μπλόκο της αστυνομίας στους οπαδούς του ΟΣΦΠ και ο τρόπος να παρακολουθήσουν τον αγώνα στη Λάμια (video)

Print Friendly, PDF & Email

Aπόβαση στη Λαμία επιχείρησαν δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στο «Αθανάσιος Διάκος».

Πάνω από 20-25 αυτοκίνητα με πομπή έφτασαν στη Λαμία και μέσω του νέου Περιφερειακού για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από τη Φθιώτιδα, αλλά και από Φωκίδα και Ευρυτανία, τους σταμάτησαν στο ύψος του Προφήτη Ηλία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Θυμίζουμε ότι στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας επιτρέπεται η είσοδος μόνο με εισιτήριο διαρκείας, κάτι που σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν φίλαθλοι άλλων ομάδων στο Αθανάσιος Διάκος, ούτε καν Λαμιώτες που δεν έχουν προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι, αφού υπάρχει και η βασική προϋπόθεση, είτε να έχεις εμβολιαστεί είτε να έχεις νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Τελικά παρά το “κρυφτοκυνηγητό” με την αστυνομία και το γενικό απαγορευτικό εισόδου στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος», οι εκδρομείς από την Αθήνα και άλλες περιοχές βρήκαν τον τρόπο να δουν το παιχνίδι.

Από την πλευρά των βεραντών και του υπερυψωμένου τοιχίου στην οδό Ασκληπιού, αρκετοί φίλοι των ερυθρολεύκων, είδαν και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της ομάδας τους.

Φυσικά υπήρξε ανοχή από τις αστυνομικές δυνάμεις, που για περισσότερο από τέσσερις ώρες παρακολουθούσε διακριτικά την πορεία τους απαγορεύοντας ουσιαστικά μόνο την προσέγγιση των θυρών του γηπέδου.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή