Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναστολής έκπτωσης της “διοίκησης Παπαχρήστου”

Print Friendly, PDF & Email

“Νέα δικαστική ήττα κατεγράφη για την έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αυτή τη φορά από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Η διοίκηση Παπαχρήστου είχε κινηθεί ώστε να μπλοκάρει τις διαδικασίες που ακολούθησαν την έκπτωσή της. Το Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναστολής που είχε υποβάλλει και ως εκ τούτου οδηγούμαστε σε ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου στα μέσα του Μαρτίου.

Εν προκειμένω, τα ενδεχόμενα είναι δύο. Ή να διατηρηθεί η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί ή να υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα. Ασφαλώς, ως προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν επιχειρήματα. Σε ορίζοντα τριμήνου θα διενεργηθούν εκλογές στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, σε ορίζοντα αρκετών μηνών η υπόθεση της έκπτωτης διοίκησης θα κριθεί οριστικά σε τακτικό δικαστήριο που θα οριστεί.

Η πλευρά του Παναγιώτη Τάγκαλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και υπογραμμίζει ότι «μία ακόμη απόπειρα να κρατηθούν στις καρέκλες τους έπεσε στο κενό».

Παράλληλα, τονίζει ότι θα ενημερώσει την ποδοσφαιρική κοινότητα «για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα από την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ που διόρισε το Πρωτοδικείο, η οποία ουσιαστικά αποτελεί «ουρά» της έκπτωτης διοίκησης».

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Τάγκαλου:

Μία ακόμα απόπειρα του κ. Παπαχρήστου και των συνεργατών του να κρατηθούν «με νύχια και με δόντια» στις καρέκλες τους, έπεσε στο κενό.

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτησή τους και επιβεβαιώθηκε δικαστικά η έκπτωσή τους από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, την οποία ανέλαβαν το περασμένο καλοκαίρι με «διάτρητες» από κάθε άποψη διαδικασίες.

Η παραπάνω απόφαση δικαιώνει απόλυτα και τις θέσεις που δημόσια εκφράζαμε από τον Απρίλιο του 2022, όταν διαπιστώσαμε το μέγεθος του «μαγειρέματος» που έκανε η συγκεκριμένη παρέα για να κερδίσει τις εκλογές. Αποκλείοντας κατά το δοκούν σωματεία και υποψηφίους και δημιουργώντας ένα πλαίσιο εξάρτησης και ανομίας για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, που αποτελούσε ταφόπλακα για το ποδόσφαιρό μας.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος της επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με πρώτο βήμα τις ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ εκλογές. Στις οποίες θα πάρουν μέρος απαρεμπόδιστα και ελεύθερα όλα τα Σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις των νόμων και των ποδοσφαιρικών κανονισμών. Εκλογές που θα φέρουν σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα ΑΦΘΑΡΤΑ και όχι όσους έχουν πάει πίσω το ποδόσφαιρο κρατώντας το δέσμιο για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την επαφή και τον διάλογο με όλα τα Σωματεία και τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε γνωστές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε από κοινού, όσοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρό μας.

Όπως επίσης θα ενημερώσουμε και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα από την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ που διόρισε το Πρωτοδικείο, η οποία ουσιαστικά αποτελεί «ουρά» της έκπτωτης διοίκησης Παπαχρήστου και λειτουργεί με την ίδια τακτική.”

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστε ακόμα:

Έκπτωτη και η διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακρνανίας με απόφαση της ΓΓΑ!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή