Το e-mail του Κλάτεμπεργκ, η προστασία του Κόλινς και τα παράπονα των διαιτητών

Πηγή: Intime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Τους λόγους για τους οποίους ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ προειδοποίησε τους διαιτητές των επαγγελματικών κατηγοριών ότι θα τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές εφόσον ρωτούν γιατί δεν ορίζονται ή πότε θα οριστούν σε αγώνες, αναφέρει δημοσίευμα της FORZA:

“…Ζήτησε να μην στέλνουν e-mail αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί και να ρωτούν γιατί δεν χρησιμοποιούνται.

Κι εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αν από τη Σούπερ Λίγκα υπήρχαν πέντε e-mail, από τη Σούπερ Λιγκ 2 ήταν πολλαπλάσια και φυσικά δεν είχαν παραλήπτη τον Βρετανό πρόεδρο της ΚΕΔ, αλλά τον συμπατριώτη του Τζέιμς Κόλινς, που τα έχει κάνει μαντάρα με τους ορισμούς, χωρίζοντας τους διαιτητές σε παιδιά και αποπαίδια, προκαλώντας δυσμενή σχόλια.

Προφανώς ο Κλάτενμπεργκ για να βάλει ένα φρένο στην αποστολή e-mail και ενημερωμένος από τον Κόλινς ότι δέχεται πολλά παράπονα, μπήκε μπροστά και απείλησε πως όποιος δε συμμορφωθεί θα μένει για δύο αγωνιστικές εκτός ορισμών. Με την επισήμανση πως οι διαιτητές πρέπει να προπονούνται για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και θα έρθει η σειρά τους.

Τώρα, αν ρίξετε μια ματιά στις συμμετοχές των διαιτητών της Σούπερ Λιγκ 2, θα δείτε την αλήθεια. Διαιτητές να έχουν 11 στα 11 συμμετοχές ως διαιτητές ή τέταρτοι και άλλοι να έχουν έναν ορισμό, όπως ο Κατόπης από τη Σάμο, που πέρσι ήταν από τους καλύτερους της κατηγορίας, ή ο Λάμπρου, που τον κατέβασαν από τη Σούπερ Λίγκα…”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή