Το “ευχαριστώ” του διαιτητή Πολυχρονιάδη στον Δ. Γιαρένη

Print Friendly, PDF & Email
Με γραπτή του δήλωση ο διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης , που κάηκε το σπίτι του στην τελευταία πυρκαγιά , ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη.
Τις πρωινές ώρες την 20/7/22 μετά από την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής είχα την ατυχία να καεί ολοσχερώς το σπίτι μου.
Μόλις το 2ο τηλεφώνημα που δέχθηκα για να ρωτησουν αν είμαι καλά και αν έπαθε κάτι το σπίτι μου ήταν αυτό του προέδρου της ένωσης Δημήτρη Γιαρένη.
Έτσι, κοντά 3 εβδομάδες μετά την καταστροφή,οφείλω να του εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή μου στάθηκε ηθικά και οικονομικά, χωρίς να του το ζητήσω, απλά σαν άνθρωπος.
Ηθικά γιατί μέσα από επικοινωνία που είχαμε μου έδινε κουράγιο για να μπορέσω να αντιμετωπίσω το όλο γεγονός αλλα και οικονομικά γιατί φρόντισε να φτάσουν σε εμένα χρήματα.
Έφερε την επόμενη μέρα το θέμα μου στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ και ομόφωνα αποφάσισαν να με στηρίξουν οικονομικά ΑΜΕΣΑ, εκανε ενέργειες και γνωστός επιχειρηματιας με στήριξε οικονομικα αλλα ακόμα και με προσωπικά του χρήματα.
Όλα αυτά με βοήθησαν να αντιμετωπισω τα πρώτα έξοδα και να σκέφτομαι ότι στο μέλλον όλα μπορούν να γίνουν όπως πριν. Ευχαριστώ τον άνθρωπο πρώτα απ όλα και μετά πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρη Γιαρένη.
Με εκτίμηση,
Πολυχρονιάδης Πολυχρόνης,
διαιτητής ποδοσφαίρου Αν. Αττικής

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή