Το βίντεο από την διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου και οι αναφορές σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη

Print Friendly, PDF & Email

Σάλο προκάλεσε η επεισοδιακή διακοπή της παράστασης του γνωστού κωμικού Χρ. Ζαραλίκου από την εργαζόμενο στα ΜΜΕ του Ευ. Μαρινάκης, Σάσα Σταμάτα και τη…συνοδεία της.

Η Σταμάτη ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου Καρέζη με μερικούς άγνωστους άντρες για να διακόψει την παράσταση «200 χρόνια δανεικά» το βράδυ της Πέμπτης 2/12.

Ακολούθησαν μερικά λεπτά κατά τα οποία η Σάσα Σταμάτη φώναζε προς τον Ζαραλίκο, ο οποίος ωστόσο κράτησε σε μεγάλο βαθμό την ψυχραιμία του ζητώντας από την παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους άνδρες να κατέβουν από τη σκηνή για να συνεχιστεί η παράσταση.

«Εδώ δεν βρίζουμε… θα φύγουν, δεν τους αρέσει» είπε ο κ. Ζαραλίκος, ενώ η Σταμάτη ακούγεται κάποια στιγμή να του λέει: «Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», για να απαντήσει ο κωμικός «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλώντας στο avgi.gr, αναφέρθηκε στο επεισόδιο

 

Πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας, όμως, ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις οι οποίες, όμως, δεν αναφέρονται στην παράσταση.

Η παράσταση, όπως μας είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, που έχει τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» είναι πολυεπίπεδη και γίνεται σατιρική σύνδεση με όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Για παράδειγμα εάν ήταν ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης πώς θα εξελισσόταν η επανάσταση του 1821.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που αναφέρεται στην παράσταση είναι πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή