“Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου. θα φας σφαίρες”

Print Friendly, PDF & Email

Απειλές για τη ζωή του από αγνώστους που χρησιμοποιούν «πακιστανικά» τηλέφωνα κατήγγειλε ότι δέχεται ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο πρόεδρος του Αρη δημοσιοποίησε στο Instagram μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό του από άγνωστο. το οποίο αναφέρει: «Σε ό.τι σου έχω πει για το τέρμα και τον διαιτητή είναι αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου. θα φας σφαίρες».

Ο Καρυπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. με την οποία συνδέει τις απειλές που δέχεται με ένα οργανωμένο σύστημα που ενοχλείται από τις επιτυχίες του Αρη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή